Ook voor al uw reparaties en werkplaats gerelateerde zaken kunt u bij ons terecht

Als RDW erkend autobedrijf streven wij ernaar onze klanten te ontzien in alles wat met hun mobiliteit te maken heeft. Naast het aanbieden van een ruim assortiment personenauto’s en bedrijfswagens kunnen wij u ook verder helpen wanneer het gaat om reparaties en werkplaats afspraken. 

Wij beschikken over onze eigen inkoopkanalen bij de grote grossiers en hebben connecties in vrijwel heel ‘Autoland’. Wij kunnen op die manier onderhoud, reparaties en/of toevoegingen aan uw auto voor scherpe prijzen aanbieden. Denk hierbij aan het monteren van trekhaken, parkeersensoren, een imperiaal, een achteruitrijcamera, een SCM goedgekeurde alarminstallatie enz.. 

Zelf beschikken wij over een ruime bedrijfshal met een brug, allerhande gereedschap en alle middelen om auto’s geheel te poetsen. Voor al het reparatie- en onderhoudswerk hebben wij een nauwe samenwerking met een Bosch Car Service. Dit biedt ons de mogelijkheid ook al uw onderhoud en reparaties te kunnen verzorgen. 

Bij vragen over specifiek onderhoud voor uw auto, de mogelijkheden en/of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!