Diverse referenties

Niet alleen wij zijn trots op ons werk, maar ook onze klanten laten zich graag horen over de werkwijze van ons bedrijf.

Auto Stoffers ADB

 

 

Hierbij willen wij het team Stoffers bedanken voor hun inzet en ondersteuning bij de aankoop van een Ford KUGA en de begeleiding van een reparatie via de verzekering AutoTrust.

Tevens hebben wij ervaren dat er tijdens de reparatie een zeer nette gelijkwaardige auto beschikbaar werd aangeboden.

Wij zijn zeer tevreden over de auto, ook voor de toekomst blijft de firma Auto Stoffers ADB een vertrouwelijk bedrijf.

 
Groeten, Fam. Ploeg

Mijn liefde voor de Mini mocht weer opbloeien

 
Op tweede paasdag dit bedrijf bezocht. Ze waren niet open, maar via WhatsApp snel antwoord. Afspraak voor woensdagochtend gemaakt. Wat een super leuke mannen, een mooi en eerlijk bedrijf. Een hele mooi Mini op de foto.
 
In het echt nog mooier dan verwacht. Ook de auto die ik inruilde werd super positief op gereageerd. Een mooi inruilvoorstel, waardoor mijn liefde voor de Mini weer mocht opbloeien. De afspraak voor aflevering zou over een week worden, maar ze verrasten mij een dag later, dat de auto al klaar was. Zo blij, kan ik heerlijk genieten van het weer, met deze super mooie Mini Cabriolet. Zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je.
Zeker een aanrader om een auto bij Stoffers ADB te bekijken en te kopen. Thijmen en Hilbrand bedankt voor de goede en snelle service.
 
Mvg, Ria Boon

Zeer tevreden met onze mooie Ford Kuga

 

Graag deel ik hier mijn ervaring met Stoffers ADB. Wij waren al een tijdje op zoek naar een jonge complete occasion met weinig gereden kilometers. Via internet kwamen we uit bij een hele mooie complete Ford Kuga die te koop stond bij Stoffers ADB. Een afspraak voor een proefrit was snel geregeld en bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door Thijmen. Na een proefrit waren we snel overtuigt. Na een week konden we de auto al ophalen. De auto had zoals afgesproken een beurt gehad en onderhoud, zelfs datgene wat op korte termijn te verwachten was, was keurig uitgevoerd.  Het is prettig dat Thijmen echt een kenner is en alle vragen die we hadden over de techniek van de auto, probleemloos wist te beantwoorden. Al met al een hele goede ervaring en voor herhaling vatbaar!

Voor ons is Stoffers ADB een absolute aanrader voor een ieder die op zoek is naar een mooie occassion.

Nogmaals bedankt voor de goede service en wellicht tot ziens!

Eric en Joyce Reitsma

Op het internet werden er zoveel aangeboden dat ikzelf door de bomen het bos niet meer zag.

 

Een aantal weken geleden ben ik met Thijmen en Hilbrand om de tafel gaan zitten om de voor mij perfecte Audi A3 Sportback uit te zoeken. Op het internet werden er zoveel aangeboden dat ikzelf door de bomen het bos niet meer zag. Ik had al heel snel door dat ik de juiste keuze had gemaakt want er werd alle tijd voor mij genomen om alle facetten te bespreken. We bespraken wat ik mooi vond, waaraan de auto moest voldoen en wat de mogelijkheden waren voor mijn auto om hem helemaal naar wens te veranderen. Ze wisten mij precies te vertellen wat de opties waren voor deze aanpassingen, uit welke gebieden en bij welke bedrijven ze de auto konden aanschaffen en welke bedrijven en gebieden je beter links kon laten liggen. Wat ik ook erg fijn vond was dat ze geheel vrijblijvend voor mij op zoek zijn gegaan.

Gedurende de gehele periode is de communicatie heel erg goed geweest. Nadat ze de juiste auto hadden gevonden, wat trouwens al snel gebeurde, bleven ze behulpzaam. Mijn auto heeft een beurt gehad en een nieuwe APK, ze zorgden dat er nieuwe velgen vanuit Duitsland kwamen, ze hebben hem laten ontchromen en de ramen werden getint. Gedurende deze tijd werd ik continu op de hoogte gehouden over de vorderingen en kreeg ik hiervan geregeld foto’s toegestuurd. De gehele tijd zijn Thijmen en Hilbrand enorm vriendelijk, behulpzaam en geduldig geweest en ik ben enorm blij met het uiteindelijke resultaat.

Ik kan Stoffers ADB voor iedereen die een nieuwe auto zoekt van harte aanraden en wil Thijmen, Hilbrand en Angelique bedanken voor het fijne contact en de goede service.

Danielle van der Geest

Ik besloot de auto ongezien te kopen…

 

Na enige tijd zoeken naar een Alfa Romeo Spider 916 kwam ik in contact met de firma Stoffers ADB in Friesland die een Alfa te koop aanboden. Ze gaven me zelfs de mogelijkheid om de 1e eigenaar van de Alfa te bellen die de auto 21 jaar in zijn bezit had gehad. Het contact met de firma Stoffers verliep dermate prettig en oprecht dat ik besloot de auto ongezien te kopen.  Aangezien ik in het zuiden van Nederland woon stelde de firma Stoffers voor om de auto te komen brengen. Op die manier kon ik de auto toch zien voordat ik de auto betaalde. Wat een service!

Op woensdag 15 juli arriveerden ze met de Alfa op een trailer voor mijn huis. Ze hadden niets teveel gezegd: de 21 jaar oude Alfa zag er schitterend uit en mankeerde niets. Na afhandeling van het papierwerk en betaling was de auto in mijn bezit. Inmiddels hebben mijn vrouw en ik al enkele ritjes gemaakt en de auto voldoet aan al onze verwachtingen. Het was een prettige ervaring om zaken met de firma te doen.

Hans en Roswitha

De zoekopdracht voor een unieke grijs kenteken bus…

 

Omdat we regelmatig tussen Nederland en Frankrijk reizen en altijd ruimte te kort hebben in onze auto wilden we een busje. Onze wensen waren: 2 luxe stoelen voorin, een geïsoleerde laadruimte zonder tussenschot en ramen met schuifdeuren rondom èn ook nog weinig kilometers op de teller. Deze zoekopdracht hebben we weggelegd bij Stoffers ADB en binnen 3 weken wisten ze voor ons de ideale auto te vinden in Duitsland. Het transport, inclusief importpapieren, kenteken en 6 maanden garantie. We zijn er super blij mee en hebben onze eerste rit al gereden, de Ford Tourneo Custom rijdt heerlijk.

Bedankt voor de super service!

Groeten, Kor en Sylvia Dongstra

Bij Stoffers ADB heerst een absolute gun factor.

 

Vol trots rij ik veilige kilometers in mijn Seat Mii, mogelijk gemaakt door Stoffers ADB. Na intensief op zoek te zijn naar een auto die aan mijn wensen voldeed, was ik uiteindelijk bij Stoffers ADB aan het juiste adres. Vanaf het eerste moment voelde het gelijk goed. Communicatie is zeer transparant, Stoffers ADB denkt zeer bekwaam mee met de klant en heeft een breed scala aan netwerk waardoor ik binnen zeer korte tijd een auto had naar wens! Zeer tevreden hoe alles van A tot Z verliep en hoe ik bij het hele proces mee werd genomen! Bij Stoffers ADB heerst een absolute gun factor en wil Hilbrand en Thijmen dan ook van harte bedanken voor hun inzet!

C van den Driessche

Een aanrader voor allen die ook dit traject overwegen.

 

Al een tijdje was ik op zoek naar hoog gemotoriseerde benzine stationwagen uit Duitsland. Na veel zelf kijken heb ik toch de hulp ingeschakeld van meerdere bedrijven die adverteren met de begeleiding in aanschaf en importeren vanuit Duitsland. Via-via was een van de bedrijven Stoffers ADB. Hoewel veel bedrijven zeggen je te ondersteunen, heb ik eigenlijk alleen bij Stoffers een persoonlijke benadering gevoeld. Men reageert snel tot zeer snel, denkt met je mee en komt met alternatieven maar raadt ook bewust bepaalde modellen af als er meer risico is verbonden aan een bepaald type motor bijvoorbeeld. Men heeft korte lijnen met Duitsland doordat men ook daar gevestigd is. Als de keuze uiteindelijk gevallen is, is de auto ook snel ter plekke en door de keuring heen. Overigens was inruil van mijn oude auto ook geen probleem. Al met al niets dan lof, en een aanrader voor allen die ook dit traject overwogen. De volgende keer zal ik zelf ook snel teruggaan.

Nu na een paar maanden ben ik nog erg blij met mijn keuze maar ook met de begeleiding die ik mogen ervaren heb vanuit Stoffers ADB.

J.J. Hof

Blij verrast met de super mooie en complete Ford Kuga.

 

Ik zou hier graag mijn ervaring willen delen over de aankoop van onze Ford Kuga bij Stoffers ADB. Na zelf eerst naar een auto te hebben gezocht bij dealers in de regio en op internet ben ik uiteindelijk bij Stoffers ADB terecht gekomen. Je bespreekt samen je wensen en mogelijkheden om tot slot geheel vrijblijvend Stoffers ADB voor je op zoek te laten gaan. Al heel snel kwamen zij met een mogelijk geschikte auto voor ons. Wij waren blij verrast met de super mooie en complete Kuga uit 2015 met slechts een kilometerstand van 28.000km. Vervolgens kregen wij de gehele advertentie met foto’s van de Duitse auto toegestuurd met daarbij een prijsvoorstel voor het totale pakket inclusief invoer, kenteken, en niet onbelangrijk de garantie voorwaarden op de mail. Ook wordt er rekening gehouden met je wensen zoals lichtmetalen winterwielen en een trekhaak. De auto wordt naar Oosterwolde gehaald en we konden rustig even de gehele voorgeschiedenis van onderhoud doornemen en de auto bekijken. Vervolgens natuurlijk even een proefrit maken. Dan ga je pas beslissen en overleggen om tot aankoop over te gaan. Afhandeling verder was verder heel plezierig en Stoffers ADB heeft ons een hele mooie auto geleverd. Nogmaals hartelijk dank.

Familie Minkes
Appelscha

Stoffers ADB: Een professionele partij die van het importeren van auto’s haar specialiteit gemaakt heeft.

 

Ik ben een liefhebber van ruime, krachtige, 3 liter 6-cilinder stationwagens. Onze oude BMW 5 serie Touring had al behoorlijk wat kilometers op de teller en daarom ging ik op zoek naar een jonge tweedehands 6-cilinder, bij voorkeur een Audi A6, daar had ik hele goede ervaringen mee.

Helaas is in Nederland het aanbod van zulke auto’s heel gering, dus na enige tijd op het world-wide web te hebben rondgekeken, besloot ik ’s uit te kijken naar een geschikte auto in Duitsland via Autoscout24, omdat importeren vanuit de Oosterburen uiteraard ook een mogelijkheid is.

Uiteindelijk vond ik een prachtige Audi A6 3.0 TFSI Avant van amper 2 jaar oud met slechts 15.000 km op de teller en besloten Wilmar en ik de stoute schoenen aan te trekken en probeerden we deze auto te kopen via een officiële importering. Het nadeel van importeren is natuurlijk dat je je eigen auto ook kwijt moet, maar je deze niet zomaar kunt inruilen bij een Duitse dealer. Dus wil je een goede deal kunnen sluiten, zul je met een professionele partij om de tafel moeten, die importeren mogelijk maakt en ook kan inruilen. Uiteindelijk ben ik met enkele partijen in de buurt om tafel gegaan om te bepalen of zij voor mij een gunstige deal konden maken. De familie Stoffers was uiteindelijk de partij waarmee ik de beste voorwaarden kon overeenkomen, en na het tekenen van de overeenkomst zijn zij gestart met het hele proces van aankoop, importeren, keuren en vrijgeven van de auto vanuit Duitsland naar Nederland.

Zelf had ik eerst nog wel een proefrit gemaakt in Duitsland, om helemaal gerustgesteld de koop te kunnen sluiten. Bij die proefrit hoorde ik nog ergens een ‘ruisje’ dat ik niet kon thuisbrengen, maar wat ik wel getraceerd en opgelost wilde hebben. Hilbrand Stoffers heeft dat allemaal keurig opgelost in samenspraak met de verkopende dealer in Duitsland en een Audi service center, waarna het importproces kon beginnen.

Inmiddels rijden we naar volle tevredenheid in onze nieuwe Audi, een eerlijke auto.

Het prettige van de samenwerking met Stoffers ADB is dat er goed gecommuniceerd wordt, je wordt regelmatig van de status op de hoogte gehouden. Uiteindelijk doe je zaken met een professionele partij die van het importeren van auto’s haar specialiteit gemaakt heeft. Omdat Stoffers ADB in zowel Duitsland als Nederland gevestigd is, is de zakelijke, maar ook de belastingtechnische kant van het importeren goed geregeld, en omdat men in Oosterwolde een eigen verkoop-afdeling heeft kan inruil dus ook worden gerealiseerd. Prima geregeld!

J Wieling

Stoffers ADB:
Een aanrader voor iedereen

 

Na 18 jaren in auto’s met een leasecontract te hebben gereden, moest ik in september 2015 zelf een auto aanschaffen. Ik zocht een auto met ruimte en comfort. Ruimte vanwege het vervoer van dozen wijn, comfort vanwege een groot aantal kilometers én een groot lichaam.

Ik kwam gelukkig in contact met Hilbrand en Angelique Stoffers van Stoffers ADB. Zij dachten pro-actief met mij mee en wezen mij op de mogelijkheden van het importeren van een auto uit Duitsland. Ik zag in dit traject best veel “apen en beren op de weg”, maar de praktische benadering van Hilbrand en Angelique hielp mij enorm. Daarbij was ik enorm gecharmeerd van hun werkwijze. Afspraak is afspraak. Heldere communicatie en overzichtelijke, transparante facturen. Een hands-on mentaliteit, die je als klant helemaal ontzorgt.

Zij hebben mij geholpen aan een keurig nette Volvo XC60 van bijna twee jaar oud, waar ik inmiddels 75.000 onbezorgde kilometers mee heb gereden. De auto stond als nieuw voor mij klaar en dat voor een bijzonder scherpe prijs.

Voor mij is Stoffers ADB een echte aanrader voor iedereen die op het punt staat een auto aan te schaffen.

JP Smit

We overwogen een exemplaar uit Duitsland

 

We zochten een Passat GTE. In Nederland konden we niet slagen en we overwogen een exemplaar uit Duitsland. Maar waar begin je aan als je geen idee hebt waar je de juiste auto vindt en niet weet hoe je er een importeert?

Via een kennis, die ervaring had met ADB Stoffers zijn we gaan praten.

Al bij het eerste contact werd ons duidelijk dat vanuit hun passie en gevoel voor auto’s en een portie doorzettingsvermogen een zoekopdracht buiten Nederland moest kunnen zorgen voor onze volgende auto.  De juiste auto werd binnen een week gevonden, waarna deze 2 week later al op onze naam kon worden geschreven.

 

Onze ervaring kwam overeen met het eerste gevoel: wij rijden dan ook sinds 2015 met veel plezier in een VW Passat GTE.

Met vriendelijke groet,

Johan Hoeksma – W5H

Ook bedrijfswagens via Stoffers ADB

 

Wij zochten een jong gebruikte bedrijfsauto en Stoffers ADB had ‘m al snel voor ons gevonden.

Na een korte en kordate zoekactie in hun uitgebreide netwerk lieten ze een nette bedrijfsauto zien, voor een goede prijs. Bij aflevering zag de bus er bovendien precies uit zoals we graag wilden: een keurige, bijna nieuwe bus, voor een gebruikte prijs!

Kortom, een prachtige bedrijfsauto waarmee onze mannen weer jaren netjes op weg kunnen.

Gelukkig kunnen we handelen èn wandelen met de familie en ondertussen doet iedereen waar hij goed in is: Stoffers ADB verkoopt goede auto’s en Stoffers Bouwbedrijf timmert aan de weg!

Henk Stoffers
Bouwbedrijf Stoffers BV

Ekehaar – Hooghalen – Appelscha

Voor mij is Stoffers ADB een echte aanrader

 

Ik rijd al een aantal jaren BMW, eerst lease en later ben ik overgestapt op een eigen auto.

Omdat deze auto inmiddels ruim 175.000 km op de teller had staan, ben ik op zoek gegaan naar een ander exemplaar. De voorkeur ging hierbij uit naar een 320 diesel Touring met automaat van twee tot drie jaar oud. Belangrijk voor mij was een lage kilometerstand en bij voorkeur een dealeronderhouden auto.

Ik had zelf al wat rondgekeken in Nederland, maar liep steeds tegen forse kilometerstanden aan. Bovendien vielen mij de prijzen die hiervoor werden gevraagd tegen.

Uiteraard heb ik mij ook in Duitsland georiënteerd. Maar ik zag toch wel wat op tegen zelf importeren vanwege de rompslomp en het zelf zoeken van een auto bij onbekende bedrijven daar.

Ik kwam in contact met Hilbrand en Angelique, zij hebben al verschillende auto’s uit Duitsland geïmporteerd. Ik had hierover positieve geluiden gehoord. Ook de professionele aanpak van Stoffers ADB, met een eigen vestiging in Duitsland, sprak mij aan. Inmiddels hebben zij een behoorlijk netwerk opgebouwd van dealers waarmee ze zaken doen.

Ik heb mijn persoonlijke wensen en voorkeuren aangegeven, vervolgens zijn ze voor mij op zoek gegaan naar een geschikte auto. Vrij vlot werd er een auto naar mijn wensen bij een BMW-dealer gevonden. De auto is als nieuw, zeer compleet met toch een gunstige prijs. De import is vlekkeloos en snel verlopen, zonder dat ik er zelf enig omkijken naar heb gehad. Mijn eigen auto kon ik bovendien voor een goede prijs inruilen. Ik heb inmiddels al ruim 6.000 kilometer met mijn nieuwe auto naar volle tevredenheid afgelegd.

Voor mij is Stoffers ADB een echte aanrader voor een ieder die een goede auto uit Duitsland wil importeren, maar er zelf niet te veel werk van wil hebben. Stoffers ADB is hierin een betrouwbare partner.

Jaap Klein