Stoffers  ADB | Een droom die werkelijkheid werd

Na de verkoop van ons meubelbedrijf kwam de vraag:  “Wat willen we graag in de toekomst gaan doen?” Het antwoord lag voor de hand. De droom van Hilbrand was om ooit iets in de autobranche te gaan doen. Nadat wij voor onszelf een jong gebruikte auto importeerden, bleek dat veel meer mensen hierin geïnteresseerd waren. Van het één kwam het ander. Als Stoffers ADB haalden we steeds meer mooie, jonge occasions uit het buitenland.

Op die manier bouwden wij snel veel expertise op. Met name op het gebied van wet- en regelgeving rond het importeren van auto’s hebben we veel specialisme in huis gehaald.

In Duitsland vonden we na een kleine twee jaar onze draai en besloten we dat, om goed zaken te kunnen doen met onze oosterburen, we daar ook een bedrijf moesten oprichten. Een eigen Duitse vestiging helpt ons om de benodigde papierstroom beter op gang te krijgen. 

Sinds begin 2016 zijn we in Duitsland werkzaam onder de naam: Stoffers Automobile GmbH gevestigd in Kamen, waar we al meerdere keren zeer betrouwbare auto’s kochten. Vanuit dit adres doen wij nu zaken met vele merkdealers. We hebben hier ons kantoor en een autoverzamelplaats. Zo kunnen we de grote afstanden in Duitsland overbruggen en de juiste auto’s vinden die voor de Nederlandse markt interessant zijn.

Hilbrand, Angélique en Thijmen Stoffers
Stoffers ADB